Stel cookie voorkeur in

Mijn Schoolinfo

Mijnschoolinfo is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders en/of verzorgers met gebruik van hedendaagse middelen beter en efficiënter plaatsvindt. Mijnschoolinfo ontzorgt de school omdat bepaalde administratieve- en communicatieprocessen worden vervangen door het MSI workflow systeem. Dat levert tal van voordelen op.

Schoolmedewerkers

Mijnschoolinfo haalt voor het onderwijspersoneel een deel van de communicatietaken weg en stroomlijnt de werkprocessen zo danig dat deze werkzaamheden veel minder tijd kosten dan voorheen. De kracht van Mijnschoolinfo is de eenvoud van het communiceren met de ouders en krachtige manier waarop de ouders terug kunnen reageren. Of het nu gaat om gerichte mailings, persoonlijke berichten, korte enquetes, delen van agenda's, het plannen van oudergesprekken, het achterliggende proces is helder gestructureerd voor alle partijen,

Ouders en/of verzorgers

Voor ouders en/of verzorgers betekent het gebruik van Mijnschoolinfo dat schoolinformatie van hun kind of kinderen altijd inzichtelijk is en dat zij een actieve rol kunnen spelen in de planning van bepaalde schoolprocessen. Even een adres op zoeken van een klasgenoot van uw kind uit de groep? Even kijken hoe laat de schoolavond begint. Even kijken welke schoolactiviteiten zijn gepland in de week voor de zomervakantie? Het kan allemaal via Mijnschoolinfo.

Ouderbetrokkenheid

Door Mijnschoolinfo verloopt de communicatie tussen school en ouders en/of verzorgers efficiënter. Het is gericht op actieve communicatie van beide kanten. Daarmee wordt de ouderbetrokkenheid vergroot. Ouders en scholen kunnen heel snel gericht met elkaar communiceren.

Om gebruik te kunnen maken van Mijnschoolinfo

Wanneer uw kind voor het eerst komt wennen, ontvangt u van de leerkracht een brief met hierin de informatie die u nodig heeft om een account aan te maken. Vanaf dit moment via de mail alle informatie van school. Zoals het Parknieuws en uitnodigingen voor gesprekken.

Mijnschoolinfo heeft ook een app die u kunt installeren op uw smartphone of tablet, en er is de mogelijkheid om de agenda van de school exporteren.

 

Mocht u vragen hebben over het gebruik van Mijnschoolinfo dan kunt u altijd terecht bij:

 Florence Gabez, zij is op de dinsdag en donderdag op De Parkschool.