Missie en Visie

Onze missie;

Waar staan we voor:

• Wij zorgen ervoor dat kinderen op onze school met plezier naar school gaan en zin hebben om te leren.
  • Wij zijn gericht op goed onderwijs met als doel het beste uit ieder kind te halen.
  • Wij vinden het belangrijk dat ieder kind gehoord wordt.
  • Wij willen alle kinderen optimaal voorbereiden op de vervolg stap richting voortgezet onderwijs.
  • Wij willen dat onze kinderen leren hun weg te vinden in de maatschappij.

De kernwaarden gekoppeld aan onze visie

• Verschillen geven kleur.

Voor ons is ieder kind uniek, we zetten in op acceptatie en waardering en geven ruimte aan de verschillen.

• Durf te groeien.

We geven kinderen vertrouwen in eigen kunnen.

• Haal eruit wat erin zit.

We zijn voortdurend op zoek naar de zone van naaste ontwikkeling van ieder kind en blijven het kind uitdagen om zich verder te ontwikkelen.

• Alle vakken zijn belangrijk, maar op onze school is er veel aandacht voor rekenen, taal en lezen.
  • Samen leren is leerzamer.

We dragen zorg voor een rijke leeromgeving en bieden een gevarieerd onderwijsaanbod mede aan de hand van thema’s , projecten en coöperatieve werkvormen.

• Met plezier wijzer worden.

Ieder kind is welkom, de school is een veilige omgeving waar ieder kind zichzelf kan zijn en er aandacht is voor ieders talenten.

• We doen het samen met ouders.

We zoeken de dialoog met ouders, samen zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kind.

Gedicht Willem Wilmink